Nog een paar euro's verdienen

TOUWTJES IN HANDEN 🪢
De nieuwe klant, ze wilde dolgraag haar business versimpelen en versterken want ze kon maar net de touwtjes aan elkaar knopen. De potentie en de wil was in grote mate aanwezig om dat samen te realiseren. 

Enthousiast mailde ze me een aantal dagen voor onze eerste sessie dat ze deze moest verschuiven want ze had een nieuwe workshop vol gekregen en daar moest ze echt het nodige voorwerk nog voor doen. Ik had mee kunnen bewegen want hoe mooi dat ze nog een paar euro’s kon verdienen. 

Echter in de intake (die ze ook al een keer had verschoven) was me helder dat ze zich niet gewaar was dat commitment (naar haar zelf en naar mij) een flink onderliggend struikelblok was voor het slagen van onze gezamenlijke doelstellingen. De sessie heb ik niet opgeschoven en hierin hebben we eerst gewerkt aan de bewustwording van de mate van wel/niet kunnen committeren. Hoe je een ding doet, doe je alles…

Over de schrijver
Reactie plaatsen