Businesscoach Saskia Emmerink

"Voor wie niet weet welke haven hij aandoet

is geen enkele wind gunstig"

Saskia Emmerink - Lichtbaken in je (online) business

Ontwerper

Zij geeft visueel- en artistiek vorm aan jouw missie als ondernemer

Lichtbaken

Menige storm zelf getrotseerd, loodst haar licht je door turbulente (business) tijden

Schipper

Letterlijk helpt zij zelfstandigen op koers met haar vooruitziende blik en focus

Zien wat jouw kracht en missie in de wereld is

Dat is m'n gave en passie vanuit mijn persoonlijke ontwerp/blauwdruk in Human Design (wat een synthese is van esoterische & moderne wetenschappen). In het Human Design Diagram™ kan ik visueel zichtbaar maken waardoor je in je ondernemerschap wordt beïnvloed en hoe je vanuit je authentieke Zelf kan leren navigeren om als ondernemer je hoogste potentieel te manifesteren.

Human Design kent 4 typen: Manifestator, Generator, Projector & Reflector

Mijn ontwerp/type is Projector (die 21% beslaan van de mensheid) en hun rol is gids zijn van de Manifestors/Generators (78% van de mensheid). De Projector heeft als kwaliteit om de ander echt te zien en voelen. De rode draad in hun leven is handelen vanuit hoge spirituele principes. Hun gave is om dingen te zien, te verhelderen, te kanaliseren, te delen en om te leiden.

Zien wat er bij de ander leeft en wat hun hogere potentieel is

Als Projector heb ik een sterk ontwikkelde zesde zintuig en daardoor helder voelend. In verbinding herken ik de (zakelijke) talenten van anderen, van daaruit kan ik ze begeleiden om vanuit hun Human Design essentie te ondernemen/leven. Ooit heb ik jarenlang vanuit onwetendheid niet mijn essentie als Projector geleefd, wat resulteerde in een burn-out en waar ik je met mijn kennis voor wil behoeden.

Geboren in het Hoornse havenstadje

Als kind al, zat ik uren op of aan het water. Om de bootjes aan de horizon te schetsen of kapiteintje spelen op met m'n zelfgemaakte vlot.. Nu terugkijkend, doe ik waar ik vroeger al blij van werd. Met m'n Frissekoers trajecten, combineer ik mijn privè passie (varen) met m'n zakelijke passie (jouw kracht en kansen vormgeven) en dat is zakelijk en privé niet zonder slag of stoot gegaan.

Een verkort leertraject op de Grafische School

Zorgde er voor dat ik al op m'n 16e met m'n overvolle tekenmap (ook overvol van enthousiasme :-) onder de arm langs de reclamebureau's in Amsterdam liep. Het was bij de eerste de beste al raak en na vijftien bureau-ervaringsjaren, met prachtige functies (van Studio manager tot assistent Art Director) en met lange werkdagen en korte deadlines, verlangde ik naar meer vrijheid.

Starten met mijn eigen studio

Vanaf 1994 werkte ik zelfstandig voor kleine MKB'ers en grote multinationals (TNT, Airmiles, Bison, P&O North Sea Ferries) maar raakte in 2004 in een burn-out, mijn meditatie skills waren m'n redding. Ik snapte het niet, ik hield van mijn werk, ik won tal van awards, de opdrachten waren groots, de klanten blij en de portemonnee prima gevuld. Toch voelde ik dat ik innerlijk niet op koers zat.

Businesscoach Saskia Emmerink

"Ga vooruit terwijl je gisteren zachtjes loslaat,

vandaag leeft en morgen omhelst"


Zelfkennis als fundament voor zakelijk succes

Het was tegen de stroom in ondernemen en ik miste een diepere vervulling en voelde niet meer de vrijheid waar het me om te doen was. Op dat moment heb ik mijn studio op een laag pitje gezet en ben diverse HBO opleidingen gaan doen zoals NLP, The Work, Energetische Psychologie, Body & Mind Language maar ook Personal Branding, Business Design en Human Design.

Het roer om naar een ander businessmodel

Op mijn pad van zelfkennis en zakelijk succes heb ik een eigen methodiek ontwikkelt waarmee ik de artistieke zelfstandige, die op een of andere manier tussen wal en schip is geraakt, weer helpen zijn kracht en digitale kansen te ontdekken. We starten bij het in kaart brengen van jouw oorspronkelijke opmaak voor een in brede zin verdienstelijk fundament.

Behoefte aan een frisse blik op je business?

Boek dan de Frissekoers - Reading, In 1,5 uur heb je weer een Frisse blik op je business en jezelf...

Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down