Dromen. Durven. Doorzetten.

Saskia Emmerink

Ontwerper

 Mijn passie is jouw missie als ondernemer visueel- en strategisch vorm te geven

Lichtbaken

Menige storm zelf getrotseerd om je kundig door turbulente tijden te loodsen

Schipper

Letterlijk achter het roer help ik je jouw optimale business koers te vinden

Zien waar je kracht en kansen liggen

Dat is m'n gave en passie vanuit mijn persoonlijke blauwdruk volgens Human Business Design (een synthese is van esoterische & moderne wetenschappen). Vanuit HBD kan ik visueel zichtbaar maken wat jouw kracht als persoon is en hoe je vandaaruit kan navigeren om als ondernemer jouw ware potentieel te manifesteren.

In HBD heb je 4 aura typen

De Reflector, Projector, Generator en Manifestor. Mijn aura type in HBD is die van Projector (21% van de mensheid) en de rol van dit type is, gids zijn van de Manifestors & Generators (78% van de mensheid). De Projector heeft als kwaliteit om de ander echt te zien, te horen en voelen en de rode draad in hun leven is handelen vanuit hoge spirituele principes om anderen op hun missie te leiden.

Zien wat je hoger potentieel is

Als aura type Projector heb ik een sterk ontwikkelde zesde zintuig en ben daardoor helder voelend. In de juiste verbinding zie ik je kracht en kansen als ondernemer en kan ik als je wilt je helpen van daaruit een ontspannen businessmodel op te zetten. Ooit heb ik jarenlang als aura type Manifestor geleefd wat me regelrecht op een burn-out deed afstuiven.

Mijn achtergrond

Als kind, geboren in Hoorn, zat ik uren op of aan het water van het Hoornsche Hop om de bootjes aan de horizon te schetsen of droomde ik weg om kapitein op een schip te zijn. Een verkort leertraject (door een juiste vooropleiding) zorgde ervoor dat ik al op m'n 16e de Grafische School afgerond had en met een overvolle tekenmap onder m'n arm langs de reclamebureau's in Amsterdam liep. 

Het zelfstandig ondernemen lonkte

Na een mooie carrière van 15 jaar bij twee prestigieuze reclame bureau's lonkte het zelfstandig ondernemerschap en tijdens een fusie ontstond de ruimte om die stap te zetten. Na een flinke sabbatical en een mega indrukwekkende back-pack reis door India, meedraaiend in diverse spirituele communities, stond ik op februari 1995 met m'n eigen studio bij de kvk ingeschreven.

Zelfstandig (strategisch) ontwerper

In de eerste 10 jaar werkte ik voor MKB'ers en voor multinationals zoals TNT, Airmiles, P&O North Sea Ferries maar raakte in 2004 haast in een burn-out. Mijn meditatieve skills waren m'n redding maar snapte de boodschap niet, want ik hield van de opdrachten, was financieel succesvol, won diverse design awards, toch lag ik met mijn manier van ondernemen niet op koers.

"Ga vooruit terwijl je gisteren zachtjes loslaat,

vandaag leeft en morgen omhelst"

Zelfontwikkeling als fundament

Het voelde als tegen de stroom in ondernemen en miste een diepere (spirituele) vervulling. Naast mijn zakelijke opdrachten volgde ik met veel succes diverse HBO coach- en trainers opleidingen, zoals NLP, The Work, Energetische Psychologie, Body & Mind Language maar ook trainingen op het gebied van Branding, Business Design, Online Marketing en Human (Business) Design.

Gek op varen en bootjes ;-)

Zo verhuur ik mijzelf af en toe als professioneel Schipper/gids aan een rederij omdat ik er enorm van hou om met toeristen door de Amsterdamse grachten te varen. Hou jij ervan om op het water aan je business te werken? Binnenkort vaar ik weer uit met m'n Frissekoers Bootcamp. Op een exclusief schip werk je in 4 dagen (en 4 stappen) jouw online business idee uit.

Personal trainer en webdesigner Saskia Emmerink

Saskia was precies wat ik nodig had om mij een stevige spiegel voor te houden. Ik had niet kunnen bedenken dat ik nu vol vertrouwen een website, academy en community online heb staan...

Hèlen Vink - Miksang Fotografie

Saskia Coacht - Ook als je behoefte heb aan een frisse blik op je plannen

In 2 uur heb je een frisse blik op je plannen en jezelf...