Te dienstbaar zijn kan dat?

PATRONEN 🤯 Als we afspreken, combineren we dat vaak met een lunch. Een vriendin, een hard werkende ondernemer, hoogsensitief, met een groot geweten en een nog grotere dienstbaarheid. Ze komt weinig aan zichzelf toe, ze mist de vervulling die ze ooit heel sterk voelde en is onderweg vergeten te investeren in haar business zo opbouwen dat zij niet full-time persoonlijk nodig is. 

Verlies aan focus, het sluipt er in door de drukte van alle dag als je je er niet gewaar van bent. Een patroon, een mentaliteit die ik ook herken in het type klant waar ik mee werk, coaches, trainers, docenten, kunstenaars etc. Vaak veelzijdige creatievelingen die allemaal grote moeite hebben met een vriendelijke focus houden en die 'n teveel aan zakelijke zorgen aan de kop heeft. 

Het raakt me, ik voel dat ik daar veel in kan betekenen en ga begin april hier een intiem weekend voor organiseren, een soort expeditie. Om weer focus te voelen, focus te bouwen op wat jij nodig hebt, zowel persoonlijk als zakelijk voor max 4 tot 6 deelnemers. Om diep te gaan en om zelf volledige aandacht te hebben voor je (bouw)proces in die dagen. Gaaf? Ik hou je hier op de hoogte…

Over de schrijver
Reactie plaatsen